Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Datadonderdag

Gedrags- en cultuurverandering binnen Datagedreven werken.

In deze Datadonderdag staan we stil bij wat er nodig is om invloed uit te oefenen op de benodigde gedrags- en cultuurverandering binnen Datagedreven werken.

Gedrag
Welk gedrag zien we nu vooral van medewerkers in organisaties als het aan komt op datagedreven werken? Bijvoorbeeld het tonen van weerstand of het hebben van angst om iets nieuws te leren. Welk gedrag is gewenst? Zoals het meenemen van elkaar in nieuw gedrag om (meer) open te staan om met data te gaan werken. Hoe kun je gedrag beïnvloeden?


Cultuur
Welke cultuurverandering is noodzakelijk om duurzaam effectief datagedreven werken te organiseren? Hoe breng je dit in kaart, hoe kun je met behulp van kleine stapjes verandering triggeren en voeden zodat men intrinsiek gemotiveerd wordt om aan de slag te gaan met datagedreven werken?

Datadonderdag
In deze korte maandelijks terugkerende webinar wordt op een zo laagdrempelig mogelijk en niet-technische manier uitleg gegeven over een data-onderwerp. 

We kijken naar het maandelijkse onderwerp vanuit de invalshoek data soft skills c.q. datageletterdheid: het vermogen om data te herkennen, lezen, begrijpen, analyseren, communiceren ten einde acteren. 

Zie ook: www.datacompetent.eu voor meer informatie. 
Voor wie bedoeld?
Iedereen die nieuwsgierig is naar data, datageletterdheid en datagedreven werken.

Dit webinar is domeinonafhankelijk en is voor elke type organisatie interessant. Er is geen voorkennis nodig.

Presentatie door Janita SluurmanPeter Frans Oosterbaan
​​​​
Duur
45 minuten: van 11:00 uur tot 11:45 uur

Live of on demand
Deze sessie is live - online. Het is een webinar die je overal kunt volgen via je pc, laptop of tablet. 

Prijs
Gratis!

Deel dit webinar