Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

De Datadonderdag

Elke maand organiseren we vanuit Datacompetent de Datadonderdag op de laatste donderdag van de maand. We interviewen een gast die actief is binnen de data-wereld. Het onderwerp datageletterdheid staat centraal en in een open gesprek stellen we onze gast enkele vragen. In de weken voor de datadonderdag verzamelen we ook vragen van kijkers en zullen we de meest voorkomende vragen en onderwerpen terug laten komen in het gesprek. 

Voor wie bedoeld?
Iedereen die benieuwd is naar datageletterdheid en hoe dat in de praktijk terugkomt bij onze gast. 

Dit webinar is domeinonafhankelijk en is voor elke type organisatie interessant. Er is geen voorkennis nodig.

Interview door Janita Sluurman
Janita is Trainer bij Datacompetent en heeft een achtergrond in communicatie, Data-Strategie, Data-Governance, Data-Management en is in diverse data-initiatieven eindverantwoordelijk. Binnen Datacompetent stelt zij kaders op voor opleidingen, geeft ze workshops aan organisaties en geeft ze strategisch advies.

Gast: Marieke van Gent
Mijn missie is om de cultuurbranche te digitaliseren achter de schermen.

Door het verbeteren van de werkwijze en het gebruik van systemen bij alle afdelingen achter de schermen kunnen mijn klanten zich richten op de prachtige voorstellingen, shows, wedstrijden en exposities. Van theatertechniek tot horeca en van receptie tot programmering; overal is altijd digitalisering mogelijk. Als programma- of projectmanager ben ik de verbinder tussen de organisatie en de technische partijen, zodat er echt een werkende oplossing komt én een succesvol IT project.
​​​​​​​

Duur
60 minuten: van 11:00 uur tot 12:00 uur

Live of on demand
Deze sessie, en alle andere sessies van de Datadonderdag zijn live. 

Prijs
Gratis!

Deel dit webinar